Ekran dotykowy z wyswietlaczem nokia lumia 530

GASTRO POS jest programem, który daje na błyskawiczną i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak bardzo atrakcyjny sposób na rynku gastronomicznym zajmuje się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w książki kelnerom oraz tymże jednym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo przyjemnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje pięknych i długotrwałych szkoleń, a bardzo popularna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z wysoką gamą funkcji, bardzo dokładnie sprawdzi się w nie ale w niskim, pojedynczym lokalu, lecz też w sieci gastronomicznej.

Wdrożenie systemu erp

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom i modułom GASTRO POS stanowi niezwykle podatnym systemem, jaki kupimy na zbycie. W współzależności od profilu lokalu, albo istnieje ostatnie bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najkorzystniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu rzeczy kiedy również sukcesu jaki generuje. W relacji od stanowiska, można i ustalić widok opcji tak, aby był on dobrany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma dostęp do pełnych opcji. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do specyficznych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimś elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z sposobami hotelowymi i akcesoriami do zadań specjalnych.