Krajalnica tupperware

W sklepach oraz w polach domowych bardzo często występuje potrzeba pokrojenia czegoś w ciepłe, cienkie plastry. Wynika to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak zdarza się, że krajalnica bywa wykorzystywana zarówno do indywidualnych celów, na model do krojenia warzyw lub owoców, gdy chcemy ich w stron cienkich plasterków.

W relacji od tego, co pragnę kroić na krajalnicy, stanowi ona wyposażona w profesjonalne ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane dane jest do cięcia pieczywa, co pozwoli łatwo "wgryźć się" w jego strukturę i umożliwia równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie jeżeli należy o wędliny lub sery, zależy nam szczególnie na niewielkich, równych plastrach, które wycina się gładko i bez dodatkowego wysiłku. Do tego celu używamy krajalnicy z lekką, ale bardzo ostrą krawędzią, która idealnie radzi sobie z twardymi, kiedy także znacznie wrażliwymi wędlinami i serami.

http://www.comarch-polkas.pl/comarch-erp-optima/modul-crm-i-serwis-comarch-erp-optima/

Krajalnica Maga 310p to prosta maszyna do cięcia, polecana szczególnie do lokali gastronomicznych także do sklepów. Jest reklamowana przez producenta ze powodu na prostą wielką trwałość i umiejętność obsługi. Dzięki tym markom każdy, po wstępnym przeszkoleniu z działu bezpieczeństwa oraz higieny pracy, może rozpocząć do książki z krajalnicą i oferować naszym użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w precyzyjne plastry. Krajalnice silnych firm idą na duże uporanie się z pokrojeniem ogromnej zawartości wędlin lub serów, przy małym koszcie funkcji oraz szybkości pracownika. Taka krajalnica w zakładzie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś wykorzystywano na krojenie produktów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, jak zatem istnieje proszone na przypadek w wypadku szynek surowych, które jada się zdecydowanie w plasterkach grubości bibułki.