Salatka amerykanska z kurczakiem

Świeże, soczyste surówki są nieodłącznym elementem wielu polskich a nie tylko naszych potraw. Ważna je tworzyć praktycznie z wszystkiego warzywa, połączonego z pozostałymi w podobnych częściach i dokładnie doprawionego. Nic to dziwnego, iż nie myślimy sobie codziennego drugiego dania bez apetycznej surówki, jaka nie tylko wzbogaca smak tradycyjnego mięsa z ziemniakami, ale jest zarówno dużą bombą witaminową, potrzebną do zachowania naszego ciała w fantastycznej kondycji.

Domowe surówki
Gotowe surówki możemy kupić w interesach, estetycznie zapakowane w plastikowe pojemniczki, i idealnie doprawione. W moc wypadkach jednak wielu bardziej lubią samodzielnie komponowane surówki, i całym ich brakiem jest konieczność ścierania wszystkich warzyw na tarce, lub męczącego ich szatkowania. To ponieważ w jakimkolwiek domu przyczyni się rozdrabniacz do warzyw elektryczny. To niskie urządzenie wielkości czajnika albo garnka na pewno zmieści się w dowolnej kuchni. Jest zaopatrzone w odpowiedni pojemnik, do którego wrzucamy obrane warzywa w sum, lub ewentualnie pokrojone w krótsze fragmenty. Doskonałej kondycji rozdrabniacz powinien sobie jednak poradzić nawet z pełnym selerem czy burakiem.

http://erp.polkas.pl/comarch-erp-optima/comarch-erp-optima-analizy-bi-dla-biura-rachunkowego/

Rozdrabniacz do warzyw elektryczny
Taki rozdrabniacz to rada na ostatnie, jak zrobić pyszną, aromatyczną surówkę w zaledwie parę sekund. Wystarczy, że wrzucimy do zabiegu marchewkę, cebulę, kapustę, czy jakieś inne warzywa w takiej kombinacji, jaką daleko chcemy, i włączymy urządzenie, a po paru minutach możemy przeznaczyć cały pojemnik posiekanych na drobno warzyw. Plus wtedy wszystko bez ścierania sobie palców oraz paznokci na tarce, ani rozpryskiwania wyciągu z warzyw po całej kuchni – estetycznie, szybko i dokładnie. Taki rozdrabniacz na pewno przyczyni się każdej gospodyni domowej, która pragnie o tym, aby jej mieszkańcy z apetytem zajadali się świeżymi surówkami, a jakiej nie wybiera się codziennie z mozołem ścierać warzyw na surówkę na tarce. To narzędzie, które chroni bliski czas, i inspiruje do ostatniego, by jeść też więcej surowych, świeżo siekanych warzyw!